Have you heard?!
The King of the Rhine is swimming in – as the newest member of our Flotte Flotte crew! On our boat Rhykönig, there’s no better way to experience Basel – whether it’s during a brunch cruise, afternoon tea, or a table grill on warm summer days!
Look aroundJetzer Bread
At our bakery, individuality comes first – you won’t find any ordinary "originals" here. Every type of bread we create is a masterpiece in its own right – unique in shape and taste, and found nowhere else.
We are especially proud of our nut bread, created in the 1980s by Willy Jetzer as the first specialty bread in the city of Basel. A bread with history – and pure enjoyment in every slice.
Seasonal Cakes at Jetzer
We have two delicious new cakes for you this April and May!
Click on each cake to learn more:
Heutige Brote
Mittagsmenüs
Wochenmenüs 14.06.2025 – 13.06.2025
MONTAG
Rindshamburger (CH) Schweizer Art mit Raclettekäse, Speck, Tomaten und Country Wedges
Schupfnudelpfanne mit Sauerkraut und geräucherten Tofuwürfeln
DIENSTAG
Hörnli mit Gehacktem (CH), Gemüse und hausgemachtem Apfelmus
Kürbis - Kartoffeltätschli mit Kräutersauerrahm auf Gemüseragout
MITTWOCH
Cordon bleu vom Schwein (CH) mit Bratkartoffeln und grünen Bohnen
Makkaroni mit Orangenfilets, Blattspinat, Peperoni und Fetakäse
DONNERSTAG
- mit Butterreis und buntem Gemüse
- auf Kartoffel- Kräuterbeet und Talleggiokäse gratiniert
FREITAG
- Ungarische Art(CH) mit Fussili und buntem Gemüse
- auf Nussbutter Kartoffelstampf mit Parmesansplittern
Rehschnitzel mit Salaten (Di – Fr)
Rehschnitzel gebraten (Aut), Fitness mit verschiedenen Salaten